Konservointi säilyttää taideperintömme

Ainutlaatuinen taideperintömme tarvitsee hoitoa ja huolenpitoa, jotta se säilyisi tulevillekin sukupolville. Konservointipalvelut, joita Prima Art Oy tarjoaa, ovat yhdistelmä hyväksi todettuja työmenetelmiä ja huipputason konservointitaitoa.

Konservointiammattilaisemme käsittelevät niin vanhojen kuin uudempienkin mestareiden teoksia taidolla ja vaadittavalla kunnioituksella. Konservaattorimme ovat ICOM:n (International Counsil of Museums) jäseniä, IIC:n sekä Pohjoismaisen konservaattoriliiton Suomen osaston jäseniä.

Konservointiyksikkömme käyttämät välineet, olosuhdevalvotut työskentelytilat ja konservaattoreidemme monialainen asiantuntemus ovat kaikki osatekijöitä, joilla varmistamme työmme korkean laadun.

Vaurioiden hoitamisen ohella konservointiin kuuluu osana myös ennaltaehkäisevä konservointi. Tämä on mm. ympäristöolosuhteiden valvontaa ja teosten käsittelyn ja varastoinnin ohjaamista. Näillä toimenpiteillä pyritään minimoimaan taideteosten vaurioituminen.

Kaikkea tekemäämme työtä ohjaavat ICOM: in ”Code of Ethics for Museums” ja syvä kunnioitus jokaisen yksittäisen taide-esineen erityisluonnetta kohtaan.

 

© 2023 Prima Art
webDesign: Mekanismi »